- Vesti -

Oženio se glumac iz popularne serije "Igre prestola"

Zvezda popularne serije "Igre prestola", 29-godišnji glumac i profesionalni atleta Tor Bjornson oženio je svoju devojku Kelsi Henson.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Islandski glumac, atleta i bivši košarkaš Haftor Julijus Bjernson, poznatiji pod imenom Tor, podelio je sa obožavateljima na Instagramu fotografije sa svog venčanja.

Na fotografijama možemo da vidimo prelepe scene zabeležene nakon romantične ceremonije koja se odigrala u njegovom rodnom Islandu, a na kojima par pozira u divljoj prirodi.

Tor, koji je stekao veliku slavu igrajući Planinu u seriji "Igre prestola", otkrio je koliko se raduje što je stupio u brak sa Kelsi.

"S velikom radošću Kelsi Morgan Henson sad mogu zvati svojom ženom. Mogu držati tu predivnu ženu u dobru i zlu do kraja naših života. Toliko sam uzbuđen zbog svega, zbog budućih avantura kojima ćemo se baviti", napisao je glumac.

Tor, koji je u julu na Filipinima osvojio titulu najsnažnijeg muškarca na svetu, upoznao je svoju sadašnju suprugu u jednom baru u Kanadi, gde je ona bila zaposlena kao konobarica.

Ljubav je započeta prošle godine i sada je krunisana brakom a kako pišu strani mediji, sve je započela Kelsi koja mu je navodno prišla i zatražila autogram.

strana 1 od 140 idi na stranu