Svi su se u čudu pitali: Da li je to NLO? / FOTO / VIDEO

Korisnici društvenih mreža širom Rusije postavljali su, u subotu uveče, fotografije i video-snimke misterioznog objekta koji je leteo noćnim nebom, u potrazi za odgovorom na pitanje o čemu se tu radi i da li bi to možda mogao da bude NLO.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 17.06.2018.

16:15

Default images

A post shared by @prosto188 on

Veliki beli objekat sa dugačkim "repom" naterao je neke čak i da pomisle da je možda počeo oružani sukob većih razmera i da je u pitanju lansiranje projektila velikog dometa, kakva je interkontinentalna nuklearna raketa topol-M.

Ono što je u subotu uveče osvetlilo nebo iznad Rusije jeste bila raketa, ali ne baš tako ubojita kao pomenuta nuklearna, piše RT.
To je bila ruska raketa "sojuz 2.1-b", koja je prošle noći, posle ponoći, testirana na poligonu Plesetsk.

Nekoliko sati kasnije nosač raketa uspešno je poslao navigacioni satelit "Glonass-M" u orbitu.
Meštani, naseljeni u blizini poligona, znali su o čemu se radi, ali pošto se nalet "ogromnog belog objekta", mogao videti ne nebu iznad šireg područja Rusije, od Arhangelske oblasti do Moskve, mnoge je zbunilo i uzbudilo njegovo pojavljivanje na nebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: