- Vesti -

Ilon Mask se oglasio o učešću u seks-orgijama i drogiranju

Ilon Mask je prisustvovao kontroverznoj zabavi u domu jednog investitora iz Silicijumske doline koja je opisana kao "seks orgije“, potvrdio je njegov PR i dodao da je Mask otišao pre nego što su počele navodne orgije.

Izvor: B92
Podeli
foto: epa/ANDREW GOMBERT
foto: epa/ANDREW GOMBERT

Nakon što su u javnost procurili delovi knjige u kojoj novinarka Emili Čang detaljno opisuje žurku koja se odigrala u junu 2017. godine rekavši da se na njoj pojavio Ilon Mask koji je uživao u drogama i otvorenom seksualnom ponašanju, njegov PR tim demantuje ovakve navode.

Žurka se navodno odigrala u kući DFJ investitora Stiva Huvertskona, a u drugom blogu preduzetnika Pola Bigara takođe se navodi da je Mask prisustvovao zabavi, ali da nije radio ništa neuobičajeno.

U saopštenju za „Biznis insajder“, PR tim Ilona Maska potvrđuje da se pojavio na zabavi sa nekoliko preduzetnika, a njegov lični utisak bio je da je u pitanju korporativna žurka sa temom kostimiranja, a ne „seks žurka“, niti je bilo indicija da će se u to pretvoriti dok je bio prisutan, tačnije do 1 sat iza ponoći.

“Ilon je bio na zabavi nekoliko sati i otišao oko 1 sat nakon što se ispričao sa nekoliko investitora o tehnologiji i novim kompanijama. Dok je bio prisutan ništa se čudno nije odvijalo“, navodi se.

Bigar, koji je napustio žurku u ponoć i trideset minuta kaže da nije video nikakav seks.

“Niti sam video seks, niti sam video droge. Otišao sam u pola 1, a verujem da orgije počinju tek kada svi dosadnjakovići odu kući. Nisam ni pretpostavljao da je seks-parti, pa mi je bilo dosadno i otišao sam“

S druge strane, jedna anonimna žena svedočila je za knjigu Emili Čang, predstavivši se kao Džejn Dou:

“Džejn je bila na podu sa dva para, uključujući jednog muškog preduzetnika i njegovu ženu. Dnevna soba je bila u krznu i jastucima, a kako je veče odmicalo, nekoliko ljudi je ležalo i počelo da se davi međusobno. Jedan preduzetnik je Džejn ponudio beli puder u plastičnoj kesici. U pitanju je bio moli (mdma). Rekao joj je da će se osećati opušteno i da će joj se dopasti njegovi dodiri“, navodi se u knjizi.

Šta se još navodi u kontroverznoj knjizi pročitajte ovde.

Vesti

"Sat za našu planetu"

Najveća globalna akcija za zaštitu prirode "Sat za našu planetu" održaće se danas simboličnim isključivanjem svetla na sat vremena, od 20.30 do 21.30, ukazati na neophodnost očuvanja planete Zemlje, u sklopu inicijative za borbu protiv klimatskih promena.

Vesti subota 24.03. 09:00 Komentara: 2
strana 1 od 3745 idi na stranu