Rijana sa Makronom: "Imaćemo veliku objavu ovog septembra"

Pop pevačica Rijana sastala se danas s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom u Jelisejskoj palati u Parizu kako bi s njim razgovarala o svojim humanitarnim aktivnostima u zdravstvu i obrazovanju.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 27.07.2017.

08:20

Rijana sa Makronom:
Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Pevačica sa Barbadosa je 2012. godine osnovala neprofitnu organizaciju Klara Lajonel fondacija, koja promoviše projekte za stipendije širom sveta, podseća Rojters.

"Usredsredili smo se na temu obrazovanja iz globalnih aspekata, i imaćemo veoma veliku objavu ovog septembra", rekla je Rijana novinarima ispred Jelisejske palate u Parizu posle sastanka. Makron je nedavno u Jelisejskoj palati ugostio o frontmena irske grupe U2 i filantropa Bona Voksa s kojim je razgovarao o smanjivanju siromaštva.

Makron je s Bonom razgovarao o nevladinoj organizaciji pevača koja, kako se navodi na njenom sajtu, preduzima akcije za okončanje ekstremnog siromaštva i sprečavanje bolesti, naročito u Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: