Veganski kafić napadnut ražnjićima i kobasicama

Veganski kafić „Kivi“ u Tbilisiju u Gruziji organizovao je veče filmova engleskog govornog područja, kada ga je grupa mladića zasula mesnim ražnjićima, kobasicama i ribom.

Život

Izvor: nydailynews.com

Utorak, 31.05.2016.

15:20

Veganski kafić napadnut ražnjićima i kobasicama
Foto: Thinkstock

Gazde kafića koji su s gostima gledali crtać „Rik i Morti“, uskoro su se našli u tuči koja se proširila i na ulicu.

U sukob su se, naime, umešale i komšije, koje su podržale mladiće - bacače roštiljskog mesa. Oni su pored kobasica navodno imali i noževe. Međutim, policija kod „Kivija“ nije zatekla napadače i za haos na ulici okrivila je vlasnike kafića i njegove goste.

Oni smatraju da je napad povezan ne samo s njihovim veganizmom, nego i s tim što je kafić otvoren i za strance i LGBT osobe.

Srećom, u tuči niko nije ozbiljnije povređen, ali je jedan gost „Kivija“ dobio udarac štapom po glavi od starijeg komšije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: