Superboul: Spektakl Keti Peri u svega 13 minuta (VIDEO)

Keti Peri, jedna od trenutno najvećih muzičkih zvezda u SAD krunisala je svoju dosadašnju karijeru nastupom na poluvremenu ovogodišnjeg Superboula održanog prve februarske večeri Glendejlu u Arizoni.

Život

Izvor: Izvor: B92, Rolling Stone

Ponedeljak, 02.02.2015.

07:28

Default images
Beta/AP

Peri je za svoj nastup izabrala neke od najvećih hitova svoje karijere, koji su svi vladali američkim top listama početkom XXI veka.

Tako je nastup otvorila glasnim urlikanjem sa džinovskog zlatnog lava (ili pak tigra?), piše časopis „Rolling Stone“, okružena brojnim plesačima koji su dali poseban pečat izvođenju ovog, inače prvog singla, sa Perinog poslednjeg albuma „Prism“.
Potom je na red došao još jedan hit sa aktuelnog albuma, pesma „Dark Horse“ koja je izvedena uz 3-D šahovsku animaciju, da bi Peri zatim izvela i hit koji joj je doneo svetsku slavu, pesmu „I Kissed a Girl“.

U izvođenju ove pesme pomogao joj je prvi gost večeri, čuveni Leni Kravic koji je svojom gitarom, uz malu pomoć pirotehnike, digao atmosferu do usijanja.
Beta/AP
Osim Kravica, ove večeri društvo Keti Peri pravila je i Misi Eliot, koja se svojom “Work It” himnom mladoj pevačici pridružila nakon izvođenja hitova “Teenage Dream” i “California Gurls”.

Kraj spektakularnog nastupa završen je, kako i dolikuje, pesmom “Firework”, a kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: