- Vesti -

Sajentolozi: Pravila za Kruzovu devojku

Magazin Vanity Fair je u oktobarskom broju objavio članak u kom se kaže da je 2004. godine Šeli Miskavidž (žena glavnog sajentologa Dejvida) krenula u potragu za devojkom koja bi bila dobra žena za Toma Kruza. Sudeći po izjavama nekoliko izvora, održani su brojni intervjui sa potencijalnim kandidatkinjama koje su morale da budu članice sajentološke crkve.

Izvor: B92
Podeli

Jedna od njih, Nazanin Boniadi, zabavljala se sa Tomom Kruzom od novembra 2004. godine do januara 2005. godine pošto joj je rečeno da je izabrana za „vrlo važnu misiju“.

Iako pripadnici sajentološke crkve demantuju ove tvrdnje, ukoliko je sve ono što je izneto makar i približno istini, u pitanju su šokantni navodi.

Međutim, Vanity Fair je ipak odlučio da napravi listi stvari koje žena mora da učini da bi se zabavljala sa Tomom Kruzom.

1. Podelite sve svoje intimne tajne i detalje iz seksualnog života sa visoko rangiranim sajentologom.

2. Ostavite muškarca kog zaista volite. Navodno su Bonadi, iako sajentolozi negiraju ove tvrdnje, bili prikazani poverljivi dokumenti u vezi sa njenim dečkom u nadi da će oni pomoći Bonadi da ga brže ostavi.

3. Proteze nisu dozvoljene. Bonadi je morala da ih skine ukoliko je želela da se zabavlja sa Tomom Kruzom.

4. Bez pramenova. Bonadi je takođe morala da ukloni crvene pramenove.

5. Ne smete da uradi ništa što se neće svideti sajentolozima inače će Tom Kruz poludeti - reči su dugogodišnjeg sajentologa marka Hedlija.

6. Nemojte ništa od prethodnog da zabrljate. Ukoliko negde pogrešite, sajentolozi će vas obeležiti kao neprijatelja.

7. Posle zabavljanja sa Tomom Kruzom nema plakanja. Nakon „raskida“ Bonadi je navodno plakala konstantno. Ubrzo se otvorila prijatelju sa detaljima iz veze, a on ju je prijavio. Nakon ovoga Bonadi je bila prisiljena da čisti toalete četkicom za zube, pločice sa kiselinom i kopa jarke u sred noći.

Da il Tom Kruz uopšte stari? Zašto Tom Kruz veruje da je besmrtan?

Vesti

strana 1 od 3608 idi na stranu