- Vesti -

Dolazi kraj klasičnih kancelarija

Gotovo 60 odsto od ispitanih 600 direktora velikih kompanija u svetu predviđa pad potreba za poslovnim prostorom zbog promene stila rada u budućnosti, pored ostalog zahvaljujući napretku tehnologije.

Podeli

Najnovije istraživanje kompanija Regus i “Unwired Ventures” pokazalo je da samo sedam odsto anketiranih direktora svetskih korporacija očekuje rast tražnje poslovnog prostora.

Istovremeno nešto više od polovine ispitanih smatra da će kancelarije postati mesta za samo povremena okupljanja zaposlenih.

U izveštaju se ukazuje da je iskorišćenost radnog prostora obično samo 45 odsto i naglašava da prazni stolovi nemaju smisla u svetu koji zahvaljujući novim tehnologijama može da posluje efikasnije.

Ranija istraživanja kompanije Regus, vodećeg svetskog ponuđača opremljenog poslovnog prostora sa sedištem u Luksemburgu, pokazala su da troškovi za radni prostor čine između pet i deset odsto vrednosti prometa neke kompanije.

Vesti

Svi muškarci gledaju porniće

Istraživači sa Univerziteta u Mančesteru pokušali su da otkriju koji muškarci ne gledaju porno filmove – i ostali su u šoku jer nisu mogli da pronađu one koji to ne rade. Zaključak te studije je glasio: “Svi muškarci gledaju porniće!”

Vesti utorak 31.05. 21:03 Komentara: 7

Kako danas doživljavamo seks?

Daleke 1983, Plejboj magazin sproveo je jednu od najvećih seksualnih studija. Stvari su se od tada promenile, najviše zahvaljujući napretku interneta. Zato je ovaj magazin uradio još jednu veliku studiju, nadajući se da će otkriti koliko je pojava kompjutera promenila seksualni svet.

Vesti utorak 31.05. 16:53 Komentara: 3
strana 1 od 80 idi na stranu