- Vesti -

Novi ruski preparat protiv mamurluka

Ruska kompanija "SKS-alijansa" plasirala je na rusko tržište novi preparat protiv mamurluka, suvi rasol pod nazivom "Guten morgen".

Podeli

Kako su saopštili predstavnici kompanije, novi proizvod eliminiše mamurluk, ima otrežnjujući efekat, normalizuje procese razmene materija u organizmu, eliminiše osećaj iznurenosti i razdražljivosti, gasi žeđ...

U usavršavanju rasola "Guten morgen" učestvovali su vodeći ruski naučnici u oblasti borbe protiv bolesti zavisnosti i lekovitog bilja, a mnoge komponente u recepturi "pozajmljene" su iz doba Petra I, kada se rasol široko primenjivao kao sredstvo protiv mamurluka i za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja, prenela je agencija Itar-Tas.

Pored jedinstvenog dejstva na mamurluk i podizanja opšteg zdravlja, suvi rasol guši želju za ponovnim konzumiranjem alkohola i obnavlja razmenu materija u organizmu, kako u stanju mamurnosti, tako i pri velikim fizičkim naporima, tvrde njegovi proizvođači.

Sva ova svojstva preparata potvrđena su ispitivanjima na klinikama za lečenje bolesti zavisnosti. Proizvod je potpuno prirodan i ne sadrži hemijske komponente koje mogu da imaju nus-efekte, negativno delujući na organizam.

Ruska kompanija "SKS-alijans" planira usavršavanje novih proizvoda sa antialkoholnim dejstvom, ali i preparata koji blokiraju želju za pušenjem.

Kompanija "SKS-alijans", osnovana 1997. godine u Moskvi, jedan je od vodećih ruskih proizvođača i trgovaca na tržištu antialkoholnih preparata.

Najpoznatiji proizvodi kompanije su "Antipohmelin", "Antipolicaj", suvi rastvor "Guten morgen", suvi energetski napitak "Buldožer".

Distributerska mreža kompanije obuhvata sve ruske regije i zemlje Zajednice Nezavisnih Država. Najpopularniji preparat na ruskom tržištu je "Antipohmelin" sa godišnjom prodajom od četiri miliona kutija, koja pokriva 47 odsto ruskog tržišta sredstava protiv mamurluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.