Život

Ponedeljak, 28.03.2022.

13:00

Džejden Smit podržao šamar oca: "Mi to tako radimo"

Vil Smit je sinoć definitivno obeležio dodelu Oskara ne samo osvojivši priznanje za najboljeg glumca, već i fizičkim okršajem sa kolegom Krisom Rokom.

Izvor: B92

Džejden Smit podržao šamar oca:
Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Povodom ovog incidenta oglasio se i sin Vila Smita i Džejde Pinket Smit, Džejden. Džejden Pinket Smit oglasio se na Tviteru povodom ponašanja svog oca na dodeli Oskara.

Vilu Smitu se oduzima Oskar?

Mladi Džejden je napisao: "Mi to tako radimo", ubrzo nakon završetka emitovanja, dok je u drugom tvitu dodao da ga je govor oca rasplakao.

Šamar Vila Smita - gluma ili nešto drugo? "Video sam svojim očima"

Oskar za najbolju mušku ulogu koji je Vil Smit dobio na sinoćnjoj dodeli nagrada Akademije ostaće u senci njegovog sukoba sa kolegom Krisom Rokom. Naime, VIl Smit je u jednom trenutku ustao i ošamario popularnog komičara pred svima, nakon što je ovaj napravio šalu na račun njegove supruge.

Šta se desilo odmah posle šamara Vila Smita VIDEO

Kris Rok je u jednom trenutku trebalo da proglasi najbolji dugometražni film, ali je pre proglašenja počeo sa šalama. Jedna od njih bila je upućena i ženi Vila Smita na račun njene obrijane glave.
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
Reakcije glumaca na incident na Oskarima - "velika šteta", Nikol Kidman izbezumljena FOTO

"Hej Džejda, jedva čekam film "Dži Aj Džejn 2" ,rekao je Kris, aludirajući na njenu obrijanu glavu, kakvu je i Demi Mur imala u ovom filmu iz 1997. godine.

Džejda je prevrnula očima, vidno iznervirana, a Smit ustao i ošamario Krisa Roka. Iako je u prvi mah sve delovalo kao šala, da je reč o stvarnom sukobu bilo je jasno kada se Smit vratio na mesto i psujući poručio Roku da njegovu ženu ne uzima u usta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: