Život

Ponedeljak, 23.05.2022.

13:32

Oglasila se Elma Zukorlić o pojavljivanju navodne treće muftijine supruge

Povodom skorasnjih pisanja u pojedinim medijima, oglasila se Elma Elfić Zukorlić.

Izvor: B92

Default images

Saopštenje Elme Elfić Zukorlić prenosimo u celosti:

"Muftija je bio veliki čovek, dobar musliman, ponosan Bošnjak, osećajan sin, pouzdan saradnik i poslovni partner, divan suprug i još divniji otac. Sve ostalo što se tiče njegove privatnosti, a koju je držao ispod nivoa vodostaja za decu i mene, tu ostaje uz svo poštovanje njegovih odluka.

Za života, u javnosti je ponosno demonstrirao gde se ko nalazio u njegovom životu, zato nemam potrebe nikome da se ni poslovno ni privatno dokazujem i ispunjavam emanete. Sve što je zahtevao ispunila sam za vreme njegovog života. Što se tiče novonastale situacije, ubeđena sam, ukoliko je istina, da je Muftija ispoštovao sve šerijatske principe i shodno tome treba donositi odluke.

Žao mi je što danas ne govorimo o doprinosu koji je on, i njegov tim, doprineo ovom regionu u prethodnim decenijama, već o njemu govorimo na način na koji nismo govorili za vreme njegovog života. Dragi moj Muftija, nadam se da ne čuješ i ne vidiš šta se događa nakon tvog preseljenja. Uživaj u dženetskim vrtovima!", napisala je ona.

Zukorlićeva prva žena je Umeja, sa kojom ima četvoro dece, a sa drugom Elmom Elfić Zukorlić, takođe, ima četvoro naslednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: