Život

Utorak, 14.02.2023.

10:33

Da li će Hrvatska doneti Eurosong kući? Let 3 ubedljivo vodi na anketama – već

Grupa Let 3 trenutno se nalazi na prvom mestu ankete na stranici Wiwibloggs.com, koja je specijalizovana za Eurosong i evrovizijske događaje.

Izvor: index.hr

Da li će Hrvatska doneti Eurosong kući? Let 3 ubedljivo vodi na anketama – već
Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Let 3 trenutno uverljivo vodi među pesmama zemalja koje su dosad odabrale svoje predstavnike. Hrvati su na prvom mestu s 51.09% i ukupno 11.146 glasova. Drugoplasirana norveška predstavnica Alesandra i njena pesma Queen of Kings imaju 9.43% i 2057 glasova. Inače, Alesandra je na početku vodila u anketi, no Let 3 ju je brzo prestigao.

U top 5 su još Španija, Italija i Češka.

Prema kladionicama, Let 3 se trenutno nalazi na 19. mestu, dok najviše šanse za pobedu imaju Ukrajinci s pesmom Heart of Steel i Šveđani, koji pesmu još nisu odabrali. Treća je gorespomenuta Norvežanka Alesandra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

222 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: