Život

Ponedeljak, 07.11.2022.

15:23

Kralj Čarls je bio opsednut holivudskom glumicom: "Opasno privlačna, držao je njene slike u sobi"

Čarls je dane provodio uživajući u albumima Barbare Strajsend, a posebno mu je draga pesma bila iz njenog filma "Funny Girl" iz 1968. godine.

Izvor: index.hr

Kralj Čarls je bio opsednut holivudskom glumicom:
Foto: Profimedia.

“Ljudi me gledaju u čudu kada kažem da je opasno privlačna s velikom dozom seksepila”, napisao je jednom prilikom Čarls.

Pisac zaslužan za nadolazeću biografiju "The King: The Life of Charles III", tvrdi da je kralj bio toliko opsednut glumicom i pevačicom da je uramljivao njene fotografije.

"Uramljene fotografije Strajsendove bile su u njegovim odajama", piše u biografiji.
Dok je služio kao poručnik u Kraljevskoj mornarici, 26-godišnji Čarls zatražio je susret sa Barbarom. Par je razgovarao 15 minuta i popio kafu tokom sastanka, a Barbra je rekla da je bila vrlo "nervozna" u njegovom prisustvu.

Kasnije su se ponovo sreli u Londonu u aprilu 1994., kada je nastupila za njegovu humanitarnu organizaciju. "Nikada neću zaboraviti njen talenat i privlačnost njenog glasa i njene glumačke sposobnosti", govorio je Čarls o Barbari.

Jednom prilikom je čak poslao i buket, ali je njena kućna pomoćnica mislila da je od obožavaoca. Primetila je da cveće izgleda jedinstveno jer je bilo iz kraljevskih vrtova, a ne iz cvećara.

"Bilo je to jako smešno, pomislila sam, to je princ Čarls", prisetila se ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

14 h

Podeli: