Nova vest
Fudbal 0

17.6.2024.

22:25

Tedesko besan: "Ne želim da upirem prstom ni u koga"

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Domeniko Tedesko izjavio je da je i pored poraza od Slovačke njegov tim odigrao dobar meč, i dodao da mu je jedino žao propuštenih prilika.

Izvor: Beta

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

"Nema mnogo stvari koje bi mogao da zamerim svom timu. Jedina stvar koja nije bila dobra su propuštene prilike jer smo ih imali mnogo i do velikih", izjavio je Tedesko.

Belgija je danas u Frankfurtu poražena od Slovačke sa 1:0, u meču prvog kola Grupe E Evropskog prvenstva.

"Ne želim da upirem prstom ni u koga, budite sigurni da ćemo razgovarati, ali interno, ne preko medija. Uvek sam govorio da je naša grupa nezgodna i da ne treba da unapred upišemo da ćemo je proći", dodao je on.

U istoj grupi, Rumunija je danas pobedila Ukrajinu sa 3:0.

"Očigledno je da su momci razočarani, ali je i dalje dobra atmosfera, i važno je da izvučemo pouke iz ovog poraza", rekao je Tedesko.

U drugom kolu, Belgija će igrati protiv Rumunije.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 d

Aktuelno

Tramp "pomilovan"

Striming platforma Twitch je "pomilovala" Donalda Trampa, odnosno potvrdila da mu je ukinula trogodišnju zabranu i da je njegov nalog vraćen.

B92

11:56

5 h

Novo Sport Video Menu