Pojavio se snimak poziva 911 nakon nesreće En Hejč – otkriva jezive detalje VIDEO

Na dan kobne nesreće koja je dovela do smrti glumice En Hejč komšija osobe u čiju se kuću glumica zabila autom nazvao je službu 911, a jeziv snimak otkrio je detalje nesreće.

Izvor: B92

Petak, 19.08.2022.

19:12

Pojavio se snimak poziva 911 nakon nesreće En Hejč –  otkriva jezive detalje VIDEO
Foto: Profimedia

Osoba koja je pozvala 911 čula je vrisku iz automobila, ali u tom trenutku nije znala o kome je reč.

"OK. Auto je potpuno uleteo u kuću?", upitao je operater.

"Da", odgovara osoba koja je prijavila nesreću.

"Da li se auto zapalio?", pita operater.

"Moguće je. Gori. Gori."

"Moramo saznati o drugoj osobi koja se nalazi u autu", upućuje ga operater. "Pokušajte da izvučete vozača."

Komšija koji je prijavio nesreću i dalje nije siguran šta se dogodilo vozaču i može se čuti kako pita ostale je li iko ostao zarobljen u autu. Prolaznici odgovaraju potvrdno, a on govori operateru kako je došlo do velikog požara.

"Pokušajte izvući vozača iz auta ukoliko je moguće, ali morate ostati na sigurnoj lokaciji", govori mu operater dajući potom uputstva da se udalji iz kuće nakon što komšija potvrdi da zbog velikog požara nije moguće da spase osobu.

En Hejč udisala je gusti dim duže od sata pre nego što su uspeli da je izbave iz auta. U gašenju požara učestvovalo je 59 vatrogasaca. Niko u kući nije bio povređen.

En Hejč je proglašena mrtvom prošlog petka, a policija je utvrdila kako je u trenutku nesreće bila pod uticajem kokaina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: