Uhapšen američki glumac: Pijan probao da iskoči iz automobila, udario čoveka, pa lupao u zgradu

Američki glumac Garet Hedlund (37) u subotu uveče uhapšen je zbog javnog alkoholisanja, a kako piše TMZ, čovek koji je pozvao policiju rekao je da je glumac pokušao da iskoči iz automobila ranije tokom dana.

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

08:21

Uhapšen američki glumac: Pijan probao da iskoči iz automobila, udario čoveka, pa lupao u zgradu
Foto: Profimedia

Takođe, muškarac tvrdi da ga je Garet šutnuo i krenuo na njega, iako nije želeo da podnese krivičnu prijavu. Zvezda serije 'Country Strong' uhapšen je u Teksasu, a na kraju je pušten iz pritvora uz kauciju od 2.100 dolara.

Izvor policije kažu da je Garet izgledao pijan i da je zaudarao na piće, nejasno je govorio i nije sledio naredbe policajaca. Glumac je pokušavao i da vrati neke stvari koje je ostavio u zgradi, gde je prethodno lupao na zadnjim vratima, kako je prijavio muškarac.

Istraga je navela policiju na sumnju da je Hedlund ustvari bio alkoholisan i da je opasan za sebe i druge, zbog čega su ga uhapsili zbog javnog opijanja i čak u izveštaju naveli da je izazvao "nerazumno uznemiravanje".
Foto: Profimedia
Kako stvari stoje za Gareta, osim teškog raskida sa glumicom Emom Roberts, sa kojom ima dete, glumac bi mogao da se suoči sa ozbiljnim pravnim problemima zbog ovog incidenta, s obzirom da se hapšenje dogodilo dok je još bio na uslovnoj kazni zbog drugog incidenta koji se dogodio 2020. godine.

Naime, ovo nije prvi put da je Hedlund uhapšen jer je navodno bio previše pijan. U novembru 2020. potvrđeno je da je glumac zatražio lečenje od alkoholizma nakon incidenta ranije te godine zbog kojeg se suočio s dve optužbe zbog nivoa alkohola u krvi.

Podsetimo, strani mediji su pisali o tome kako su Hedlund i Roberts prekinuli svoju vezu nakon što su se suočili s teškim periodom nakon rođenja njihovog prvog sina Rodsa, koji je star godinu dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: