Sada je zvanično: "To je put kojim sam odlučio da ne krenem" VIDEO

Glumac Metju Makonahi doneo je odluku o kandidovanju za guvernera Teksasa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.11.2021.

12:05

Sada je zvanično:
Foto: EPA/DAN HIMBRECHTS

Makonahi je u prethodnih nekoliko meseci javno govorio da razmatra ideju da se kandiduje za guvernera Teksasa u 2022. godini.

Nakon višemesečnog razmišljanja, svoju konačnu odluku je podelio na Tviteru.

Naime, glumac je odlučio da se ipak ne bavi politikom i da svoje napore usmeri na privatni sektor.

Metju Makonahi izneo stav o vakcinaciji dece: "Sačekaću"

"U prethodne dve godine, tražio sam odgovor na pitanje kako mogu da budem najkorisniji u ovom životu, u budućnosti. Da budem od koristi sebi, svojoj porodici i većini ljudi", rekao je on dodajući da je jedna od opcija bila politika te je stoga razmišljao da se kandiduje za guvernera u Teksasu.

„Kao jednostavno dete rođeno u gradiću Juvalde u Teksasu, nikada mi nije palo na pamet da ću jednog dana biti razmatran za političko vođstvo. To je ponizan i inspirativan put za razmišljanje. To je takođe put kojim sam odlučio da ne krenem”, rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: