One više ni ne pokušavaju da sakriju privlačnost koju osećaju jedna prema drugoj

Nakon pretpostavki da su se i zvanično rastale, Kristen Stjuart i Stela Maksvel veoma strastveno su pokazale da to baš i nije tako...

Izvor: B92

Subota, 20.07.2019.

15:21

One više ni ne pokušavaju da sakriju privlačnost koju osećaju jedna prema drugoj
Foto:gettyimages/Pascal Le Segretain

Na palubi jahte kojom su plovile duž obale Amalfi, na kojoj je bila primetno opuštena atmosfera, glumica i manekenka nisu ni pokušale da sakriju privlačnost koju osećaju jedna prema drugoj.
Dvadesetdevetogodišnjakinje koje su tada zajedno uživale u vinu, imale su probleme u vezi koji su uglavnom bili izazvani velikom količinom obaveza i putovanjem mlade glumice u Nemačku, zbog snimanja filma, piše britanski Metro.
Zvezda "Sumrak sage" Kristen Stjuart "poznata" je po svojim ljubavnim "izletima". Najčuveniji od svih je bio kada je svog kolegu Roberta Petinsona, sa kojim je u to vreme bila u vezi, prevarila sa oženjenim Rupertom Sanderom.
Nakon toga je objavila svoju biseksualnost i priznala da, od kada se tako deklarisala, više zbunjena svojom seksualnošću.
Kristen i Stela, sad kad više ništa ne kriju, pa mogu da budu opuštene, uživajući u hodanju po dasci na brodu, skakanju u more i maženju pred svima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: