Lejdi Gaga progovorila o snimku sa Bredlijem Kuperom

Ledi Gaga je gostovala u emisiji Džimija Kimela i otvoreno komentarisala spekulacije o ljubavnoj aferi sa Bredlijem Kuperom. Njihov nastup oduševio je sve prisutne u Dolbi teatru na dodeli Oskara i dalje ne jenjava priča o njihovom nastupu.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2019.

16:51

Lejdi Gaga progovorila o snimku sa Bredlijem Kuperom
Foto: Gettyimages

Pevačica je u emisiji na pitanje o njihovom odnosu iznela sledeću konstataciju.

"Pre svega, želim da kažem da su društvene mreže WC interneta", rekla je Gaga.
Foto: Gettyimages
"Videli ste ono što smo mi želeli da vidite. To je ljubavna pesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj", dodala je ona.

Ledi Gaga je navela da je Bredli od starta imao tačnu viziju kako njihov nastup treba da izgleda. "Grlila sam i dodirivala i Tonija Beneta u poslednje tri godine. To radiš kada izvodiš ljubavne pesme", objasnila je ova zvezda.

Priče o aferi između Gage i Bredlija postoje otkako je emitovan film "A Star is Born", ali je njihovo izvođenje pesme "Shallow" na ceremoniji dodela Oskara podgrejalo te glasine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: