Sutra u Beogradu sahrana Šaulića: Završena obdukcija u Nemačkoj

Pevač Šaban Šaulić biće sahranjen sutra u 15 sati u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju. Danas je u Nemačkoj završena obdukcija, a nalazi su potvrdili da je preminuo od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 21.02.2019.

17:09

Sutra u Beogradu sahrana Šaulića: Završena obdukcija u Nemačkoj
Foto: YouTube / Printscreen

"Povrede zadobijene u nesreći izazvale su smrt. Bile su toliko velike da sve i da je operisan ne bi uspeli da mu spasu život. Osim toga, nema znakova da nije imao vezan pojas", saopštila je nemačka policija, a preneo nemački portal "Noje vestfališe" (Neue Westfalische).

Telo Šabana Šaulića će u pratnji negove dece avionom Vlade Srbije večeras biti preneto u Beograd.

Pre sahrane, sutra od 11 časova biće održan komemorativni skup povodom tragične smrti pevača u Skupštini grada Beograda, prenela je RTS.

Šaban Šaulić, "kralj narodne muzike", kako su ga s poštovanjem zvali, poginuo je 17. februara u 68. godini, u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, blizu grada Bilefelda.

Šaulić je automobilom krenuo na aerodrom kada se dogodila nesreća, u kojoj je život izgubio i njegov dugogodišnji prijatelj, muzičar Mirsad Kerić, koji je bio za volanom.

Na njih je, u velikoj brzini, naleteo automobil kojim je upravljao Turčin Alsin Levent i udario ih otpozadi, posle čega su oba vozila izgubila kontrolu i udarila u bankine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: