Vozač vratio kesu sa 16.000 evra, a dobio - pohvalu

Vozač autobusa na pariskoj liniji kod umetničke četvrti Monmartr iznenadio se kad je u autobusu u garaži gradskog prevoza pronašao kesu sa skoro 16.000 evra u gotovini, preneo je list Poen (Le Point) na svom sajtu.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 13.09.2018.

19:12

Vozač vratio kesu sa 16.000 evra, a dobio - pohvalu

Vozač je prilikom rutinskog preuzimanja vozila na početku smene primetio kesu u autobusu, a u kesi su bile novčanice ukupne vrednosti od 16.000 evra.

Zaposlen vozač je najpre svoj pronalazak prijavio nadređenima, a potom je otišao u policiju. Zajedno s novcem u kesi je bio pasoš na ime jednog državljanina Konga.

Vozač je medijima rekao da se u gradskom prevozu Pariza, bilo to da su autobusi ili metro, često pronalaze izgubljeni predmeti, ali je veoma retko da se pronađe kesa s velikom količinom novca.

Policija traga za vlasnikom kese, dodao je Poen.

Uprava gradskog prevoza RATP je sa svoje strane pohvalila vozača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: