Tabu -

Osnovana crkva za žene u dekolteima? FOTO

U Atlanti je navodno osnovana crkva u kojoj se od vernica očekuje da na mise dolaze što oskudnije odevene.

Izvor: Net.hr
Podeli

Po raznoraznim forumima brzo su počele da se pojavljuju prve fotografije dama bujnih poprsja, ali i da otprilike 36.000 prati stranicu na Instagramu pod nazivom New Glow Baptist Church.

Naime, unazad dva meseca neko je na njoj objavio 27 fotografija tamnoputih lepotica, uglavnom tako odevenih kao da su spremile za striptiz bar a ne za nedeljnu misu.

Međutim, tačno kada su spomenute fotografije kod mnogih izazvale potrebu da u sebi probude verske osećaje, sa stranice MandyNews stigao je hladan tuš jer je potpisnica teksta došla do zaključka da je informacija o osnivanju takve crkve čista - laž!

"Suprotno vestima na raznim portalima i blogovima, odnosno viralnim fotografijama, naša temeljna istraga otkrila nam je da su informacije koje se tiču baptističke crkve New Glow lažne.

Čini se da su sve fotografije objavljene na Instagramu izrađene pomoću AI softvera (veštačka inteligencija), odnosno da takva crkva ne postoji u Atlanti niti na jednoj od lokacija", napisala je autorka članka i nastavila:

"Nadalje, spoznali smo i kako link s Instagrama vodi na platformu koja distribuira eksplicitne sadržaje uz pretplatu od 13 dolara. Uglavnom, naš zaključak je da baptistička crkva New Glow nije legitimna institucija.

Ponovimo, fotografije na Patreonu su lažne i pravljene pomoću veštačke inteligencije pa se čini kako je neko iskoristio spominjanje crkve kako bi izazvao kontroverze i zaradio novac putem pretplate", navela je u zaključku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu