Dve žene pozirale potpuno nage: Mnoge iznenadilo kad su otkrili šta su jedna drugoj FOTO

Španska rijaliti zvezda Amor Romeira objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je izazvala mnoge komentare.

Život

Izvor: B92

Petak, 14.08.2020.

14:36

Default images

Naime, Romeira je odlučila da čestita svojoj majci rođendan tako što će objaviti fotografiju na kojoj njih dve poziraju potpuno nage. "Srećan ti rođendan mama, naučila si me svemu što znam. Naulila si me da se borim ako nešto želim, ali i da ustanem kada padnem. Dala si mi krila i pokazala mi kako da ne odustajem i uvek idem dalje. Danas, sutra i uvek sam uz tebe. Veoma sam ponosna, mama", stoji uz fotografiju 31-godišnje manekenke.
Romeira je, poznata u Španiji po tome što je učestvovala u tamošnjoj verziji "Velikog brata". Inače, rođena je kao muškarac, ali je odlučila da promeni pol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: