Dva koraka do najbolje letnje šeme

Život

Izvor: B92

Petak, 21.06.2019.

10:43

Dva koraka do najbolje letnje šeme
Najbolje se putuje kad putujete sa onim što volite/ Foto: alexraths/Depositphotos

More, sunce, peščana plaža, odmor.

To je zajednička nit porodicama, mladima željnih provoda i mora, onima koji tradicionalno letuju sa prijateljima i zaljubljenim parovima, Ali, ima tu jedna “tajna veza” koja spaja sve njih:

Omiljeni saputnik

Sezona godišnjih odmora je polako uhvatila zalet, onaj stari, dobri “neizdrž” da se krene na put sve je jači i misli postaju okupirane potragom za savršenim mestom za odmor.

Bez obzira kojoj navedenoj kategoriji pripadate, tri stavke će vaše planiranje učiniti mnogo slađim i lakšim, a u samo dva koraka bićete na cilju.

Korak I: Planiranje

1. Izaberite destinaciju po svojoj meri

Novac je svakako presudan u planiranju godišnjeg odmora, ali nemojte na “prvu loptu” da birate nešto samo zato što je pristupačno. Odvojite vreme da istražite sve mogućnosti i sasvim je izvesno da ćete naći mesto koje ispunjava vaše kriterijume i saglasno je sa vašim budžetom.

2. Obavezno je putno osiguranje

Zajedničko za sva putovanja, što ih upotpunjuje i čini još lepšim, jeste Plazma, neizostavni, omiljeni saputnik, gde god da krenete, u svakoj prilici i na svakom mestu. Baš taj saputnik vama i vašoj porodici obezbeđuje besplatno Generali individualno i porodično putno osiguranje.
Plazma Letnje šeme ulepšaæe odlazak na letovanje/Foto: Promo
3. Prilagodite prtljag

Nemojte da nosite garderobu za modnu reviju. Majice, lopte, peškiri, lagana letnja garderoba, kreme za sunčanje, putna apoteka i rasterećujuća knjiga - sasvim dovoljno. Vaš omiljeni saputnik za vas ima još mnogo poklona, baš onih koji su neophodni za uživanje u letu.

Korak II

Nabacite osmeh. Uživajte u svojim letnjim šemama!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: