"Žene latentni egzibicionisti i mentalno perverzne,a muškarci telesno"

Eskplicitne slike i poruke uzbudile su region ove nedelje. Kada se strasti raspale u 21.veku, sledi skandal. Zašto je ona na rubu srama a on ne? Zašto su naši razjedinjeni narodi ujedinjeno pratili aferu Karleuša? Da li je seksting, kako zovu ove ertoske fotografije i poruke, novo ljubavno pismo, nova ljubav preko žice?

Zdravlje

Izvor: B92

Subota, 19.01.2019.

12:24

Foto: Thinkstock

Ako jeste, zašto smo onda svi toliko šokirani?

Stručnjaci pre svega upozoravaju da kad je reč o sekstingu mladi treba da se paze.

"Seksualnost se vremenom drastično menja, svodi se na fizikaliju... vodi u nestalne veze", smatra urolog Aleksandar Milošević.

On podseća da u ranijim vremenima nije bilo moguće lako videti vaginu ni na slici, a da se danas mladi igraju sa kompjuterima što je opasno i zato jer to nije kontakt sa osobom odnosno jednostrane su emocije.

Psihijatar Jovan Marić kaže da su žene latentni egzibicionisti. "Drečava garderoba, šminka.. te pevačice starije od 40 godina treba da izdrže nalet mlađih pevacica. Ovi skandali su borba za opstanak".

Psihijatar je dodao i da su žene mentalno perverzne, a muškarci telesno.

Pisac Simonida Milojković kaže da sektistingom koji se pojavi u medijima raste popularnost te osobe.

75 odsto mladih u Americi priznalo je da praktikuje eksplicitne poruke, a više o ovoj temi pogledajte u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: