Signal ima dobre vesti za one koji menjaju telefonski broj

Ako se odlučite za prebacivanje na drugi broj na istom nalogu, Signal će to omogućiti bez brisanja postojećih razgovora.

Tehnopolis

Izvor: B92, Verge

Sreda, 09.02.2022.

08:47

Signal ima dobre vesti za one koji menjaju telefonski broj
Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Signal uvodi novu karakteristiku koja dozvoljava menjanje telefonskog broja povezanog sa nalogom bez gubitka postojećih razgovora, grupa i poruka.

Za dodavanje novoga broja i dalje će vam biti potrebna mogućnost slanja poruka na stari broj, objašnjava Verge. Nakon toga, uđite u novu opciju za promenu telefonskog broja koja se nalazi u podešavanjima Signalovog naloga, gde ćete morati da unesete novi i stari broj. Signal će nakon toga ponuditi uputstva za standardni proces registracije novog broja.

Nakon što ste uspešno ažurirali broj, kontakti s kojima ste razgovarali u Signalu dobiće novu poruku koja će ih obavestiti o promeni, kao i korisnu vezu kojom se može promeniti kontakt.

Nova karakteristika kreirana je za sve koji žele da zadrže stari telefon, ali uzimaju novi telefonski broj - ako se samo prebacujete na novi uređaj i želite da zadržite sve poruke, moraćete da koristite Signalov sustem za lokalni prenos podataka kako biste prebacili razgovore i kontakte s jednog uređaja na drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: