Fmk poziva na razgovor o knjizi "Digitalni marketing: Pojmovnik"

Fakultet za medije i komunikacije vas poziva na razgovor o knjizi "Digitalni marketing: Pojmovnik" autorke Nataše Krstić. Razgovor će biti održan u ponedeljak 26. oktobra u 18 časova u Mikser House-u (Karađorđeva 46).

Podeli

Učestvuju:

  • Lazar Džamić, Google ZOO & Fakultet za medije i komunikacije
  • Ivan Rečević, Huge Media
  • Stanko Crnobrnja, Fakultet za medije i komunikacije
  • Nataša Krstić, autorka knjige

Moderatorka: Simona Žikić, Fakultet za medije i komunikacije

Pored digitalnog marketinga, ne postoji poslovna disciplina s više žargonskih pojmova koji simbolišu veliku promenu nastalu u marketingu kao rezultat tehnoloških inovacija i životnog stila milenijumske generacije.

Sa oko 260 odrednica, Pojmovnik digitalnog marketinga daje korisno i primenljivo tumačenje novih pojava, oruđa, tehnika i koncepata koji sve više prodiru u naš svakodnevni život i govor kao odraz nove digitalne stvarnosti.

Ujedno, i Pojmovnik i razgovor o knjizi treba da nam daju odgovor na pitanje „da li je digitalni marketing nužnost ili potreba“?

O autorki:

Nataša Krstić je diplomirala i magistrirala ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Doktorsku disertaciju iz oblasti menadžmenta odbranila je na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA) na Univerzitetu Singidunum 2014. godine.

Radila je u domaćim i inostranim finansijskim organizacijama (Beogradska banka, UniCredit Bank, Eurobank) na poziciji direktora marketinga i odnosa s javnošću. Bila je članica UO srpske mreže Globalnog dogovora Ujedinjenih nacija i predsednica Radne grupe za društveno odgovorno poslovanje pri Udruženju banaka Srbije.

U 2015. godini stekla je i zvanje Dip DigM koje dodeljuje britanski Institut za direktni i digitalni marketing (The Institute of Direct and Digital Marketing, IDM).

Od 2015. godine radi kao docent na katedri za digitalni marketing na departmanu za Komunikacije pri Fakultetu za medije i komunikacije, Univerzitet Singidunum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.