Sada i zvanično: Ovo je novi Samsung Galaxy Note 10 FOTO

Samo desetak dana nakon što je "procurela" prva nezvanična "uživo" fotografija novog Samsungovog telefona Galaxy Note 10+, pojavili su se i prvi zvanični renderi tog premijum uređaja.

Izvor: B92
Podeli

Pročitajte još:

Na objavljenoj slici može da se vidi "običan" Galaxy Note 10 model. Za razliku od "starijag brata" Galaxyja Note 10+, koji dolazi sa ekranom od 6,7 inča, opremljen je manjim displejem dijagonale 6,3 inča.

Prikazani telefon ima kućište srebrno-plavo-belih nijansi koje se prelivaju, uz koji dolazi S-Pen elektronska olovka plave boje.

Iako zvanično još uvek nije poznato u kojim će sve bojama telefoni Galaxy Note 10 serije biti dostupni, postovi na društvenim mrežama sugerišu da bi to mogle biti samo dve boje (Classic Black i Gradient Silver).

Verovatno je da će u narednim danima biti još dosta objava na tu i druge teme u vezi sa novim Galaxy Note 10 telefonima, sve do 7. avgusta i tradicionalnog Samsungovog Unpacked eventa, kada će novi modeli i zvanično biti predstavljeni.

Vesti

Alexa počinje da "leči" Britance

Britanska državna zdravstvena služba udružuje se sa Amazonom radi pružanja medicinskih saveta za uobičajena oboljenja poput migrene i gripa i to putem Alexe, glasovnog asistenta američkog tehnološkog diva, sa ciljem da se pomogne većem broju pacijenata kod kuće i da se smanje troškovi.

Vesti četvrtak 11.07. 12:23 Komentara: 2
strana 1 od 22 idi na stranu