Kako novi Samsung Galaxy Note 9 izgleda iznutra?

Samo što se pojavio, a već je imamo prvo "rastavljanje" Galaxyja Note 9, koje nam daje uvid u unutrašnje karakteristike novog Samsungovog telefona od 1.000 evra.

Izvor: PhoneArena, Benchmark
Podeli
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Pročitajte još:

Rastavljanjem se pozabavio ruski blog Hi Tech Mail Ru. Ono što je najzanimljivije jesu vizuelne ilustracije koje pokazuju postojanje značajno većeg sistema vodenog hlađenje u odnosu na ono koje ima Note8.

Zato je Hi Tech Mail Ru veliki bakarni provodnik u Note 9 telefonu čak i nazvao "kulerom notebook klase".

Samsung svoj novi sistem hlađenja naziva "water-carbon" i tvrdi da se u njemu nalazi prava voda. Sama rashladna cev je napravljena od bakra, poput onih na drugim premijum Android telefonima - ali njena veličina svakako impresionira.

U procesu rastavljanja otkrivena je i zaštita koja sprečava da tečnost prodre u telefon, a omogućava IP68 sertifikaciju.

Foto: Hi-tech.mail.ru
Foto: Hi-tech.mail.ru

Na prvi pogled, izgled različlitih komponenti deluje gotovo identičan onome što je imao prošlogodišnji Note 8.

Međutim, nakon bližeg uvida primećuju se neke razlike: S Pen se čvršće drži u svom slotu, port za punjenje je povezan sa matičnom pločom, slušalica na novom modelu je veća.

Ukupno gledano, deluje kao da je Samsung pažljivije sklopio Galaxy Note 9.

Više fotografija rastavljanja telefona možete pogledati OVDE.

Vesti

Samsung sprema jeftiniji Galaxy?

Ukoliko je tačna Bluetooth sertifikacija, koja se pojavila ovih dana, Samsung se izgleda sprema da predstavi novi Galaxy A4, telefon koji bi mogao da se smesti između Galaxy A8 / A8+ i Galaxy A6 / A6+ linija koje su se pojavila ranije ove godine.

Vesti petak 17.08. 08:55 Komentara: 14

Bez popularne opcije na novom Androidu

Ako ste do sada praktikovali da snimate neke od telefonskih poziva na svom telefonu trebalo bi da znate da dolaskom Android Pie sistema (ako vaš telefon podržava nadogradnju) tu opciju više nećete moći da koristite.

Vesti četvrtak 16.08. 21:21 Komentara: 41

Da li ste spremni za Četvrtu industrijsku revoluciju?

Svet se trenutno nalazi na početku Četvrte industrijske revolucije, odnosno Industrije 4.0. Ona se prilično razlikuje od tri industrijske revolucije koje su joj prethodile – upotrebe parne mašine, električne struje, pojave fabrika i kompjuterizacije – zato što ima potencijal da poremeti našu percepciju o tome šta znači biti ljudsko biće.

Vesti četvrtak 16.08. 09:55 Komentara: 31
strana 1 od 33 idi na stranu