Kako novi Samsung Galaxy Note 9 izgleda iznutra?

Samo što se pojavio, a već je imamo prvo "rastavljanje" Galaxyja Note 9, koje nam daje uvid u unutrašnje karakteristike novog Samsungovog telefona od 1.000 evra.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 11.08.2018.

08:00

Kako novi Samsung Galaxy Note 9 izgleda iznutra?
Foto: Samsung

Rastavljanjem se pozabavio ruski blog Hi Tech Mail Ru. Ono što je najzanimljivije jesu vizuelne ilustracije koje pokazuju postojanje značajno većeg sistema vodenog hlađenje u odnosu na ono koje ima Note8.

Zato je Hi Tech Mail Ru veliki bakarni provodnik u Note 9 telefonu čak i nazvao "kulerom notebook klase".

Samsung svoj novi sistem hlađenja naziva "water-carbon" i tvrdi da se u njemu nalazi prava voda. Sama rashladna cev je napravljena od bakra, poput onih na drugim premijum Android telefonima - ali njena veličina svakako impresionira.

U procesu rastavljanja otkrivena je i zaštita koja sprečava da tečnost prodre u telefon, a omogućava IP68 sertifikaciju.
Foto: Hi-tech.mail.ru
Na prvi pogled, izgled različlitih komponenti deluje gotovo identičan onome što je imao prošlogodišnji Note 8.

Međutim, nakon bližeg uvida primećuju se neke razlike: S Pen se čvršće drži u svom slotu, port za punjenje je povezan sa matičnom pločom, slušalica na novom modelu je veća.

Ukupno gledano, deluje kao da je Samsung pažljivije sklopio Galaxy Note 9.

Više fotografija rastavljanja telefona možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: