Pošaljite sebi mejl u 2068. godinu

Ovo je jedan od eksperimenata koji vas za koju godinu može oduševiti. Ili možda strašo preplašiti.

Izvor: hina
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Ideja koja se krije iza platforme FutureMe.org je jednostavna. Potrebno je samom sebi napisati i poslati i-mejl koji će biti dostavljen godinama kasnije.

Naravno, ako ne želite da čekate par decenija kako bi pročitali šta ste sebi napisali, postoje opcije koje će vam poruku dostaviti za godinu, tri ili pet.

Klikom na opciju "izaberi datum" to može biti i mnogo kasnije, zaključno sa 2068. godinom.

Svoj i-mejl možete podeliti i sa širom publikom, što omogućuje opcija "javno, ali anonimno", a pružaoci usluge obvezuje se da će koristiti vašu i-mejl adresu isključivo u navedene svrhe.

Internet

Četiri načina na koje će Internet of things unaprediti ljudski život

Od pametnih kućnih aparata do povezanih kola, potrošači sve više shvataju prednosti Internet of things (IoT). Iako se pažnja uglavnom posvećuje potrošačkim i poslovnim IoT aplikacijama, mnogi ljudi ostaju nesvesni pozitivnih ekonomskih i društvenih promena koje IoT donosi, i načina na koje menja društvo, okruženje i lance ishrane na bolje.

Internet utorak 28.08. 16:30 Komentara: 10

Nova istraga: Facebook pod lupom u Nemačkoj

Nemački antimonopolski regulator će ove godine preduzeti prve korake u svojoj istrazi protiv Facebooka, nakon što je utvrđeno da je ta društvena mreža zloupotrebila dominantan položaj na tržištu kako bi prikupljala podatke o korisnicima bez njihovog znanja i pristanka.

Internet utorak 28.08. 13:38 Komentara: 1
strana 1 od 7 idi na stranu