Star Wars: Knights of the Old Republic dobija rimejk

Glasinama nikad kraja, pogotovu kada se radi o Star Wars video igrama, a u ovom slučaju govorimo o rimejku verovatno najbolje igre iz franšize, piše play.co.rs, a u pitanje je Star Wars: Kinghts of the Old Republic.

Izvor: Play,co.rs
Podeli
Foto:  Markus Wissmann / Shutterstock.com
Foto: Markus Wissmann / Shutterstock.com

Još tokom januara se šuškalo o tome da se radi na rimejku. Sada je insajder industrije Džejson Šrier, koji važi za prilično proverenog znalca dešavanja "iza zatvorenih vrata", otkrio da se radi na KOTOR rimejku, i to unutar studija Aspyr Media koji je napravio originalnu igru.

Ovaj studio iza sebe ima dobru istoriju rada na Star Wars igrama, pošto je on bio zadužen za portove originalnih KOTOR igara na mobilne telefone, a nedavno je objavio da radi na AAA projektu koji vredi milione i usput je zaposlio dosta Bioware veterana. Kako je Šrier nedavno otkrio u MinnMax podkastu, taj projekat je upravo Knights of the Old Republic Remake, navodi play.co.rs. On je naveo kako potvrđuje da se na rimejku zaista radi unutar Aspyr studija, što znači da je Electronic Arts opet ostao bez prava za rad na Star Wars projektu, koja je donedavno jedini imao.

Videćemo kada će Aspyr Media, ili vlasnik Lucasfilm Games, izaći u javnost i zvanično najaviti Remake. Za sada je dovoljno da se gejmerska zajednica širom sveta raduje što ovaj fantastični naslov dolazi osvežen za moderne računare i konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu