Ne znate šta ćete za vikend? Probajte ove besplatne video-igre

Epic Games je i ovaj put pripremio dve besplatne video-igre.

Tehnopolis

Izvor: B92, PC Gamer

Subota, 07.11.2020.

09:30

Ne znate šta ćete za vikend? Probajte ove besplatne video-igre
Foto: depositphotos/Vadymvdrobot

Prvi poklon dolazi u vidu strategije Dungeons 3, dok je drugi poklon trebalo da bude Wargame: Red Dragon. Međutim, ova video-igra biće besplatna nešto kasnije u toku meseca (saznaćete ovde, naravno). Umesto nje, besplatan je Kingdom Classic.

Dungeons 3 je, kao što smo rekli, strategija u kojoj ste vi negativac. Cilj je da dizajnirate i izgradite svoju tamnicu, postavite u nju što više zamki i čudovišta, a onda da je otvorite na opšti užas svih ostalih. Uz dijapazon od 20 misija, imate i mogućnost nasumičnih zadataka i co-op igranje, odnosno igranje za dva igrača.

Kingdom Classic je minimalistička video-igra u kojoj ste otuđeni član vladajuće kaste. Stižete u potpuno novo okruženje, gde pomažete da se napravi gradić i da se odbrani od raznoraznih možnih i čudnih stvorenja. Vizuelno jednostavan, a opet zapanjujuć, Kingdom Classic je čista zabava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: