Orbit zvuk od 360 stepeni

Kompanija Altec-Lansing, koja predstavlja lidera u dizajnu i proizvodnji naprednih zvučnih sistema za računare, kao i kućnih audio sistema, ponudila je korisnicima prenosivih muzičkih uređaja zanimljiv dodatak.

Priredila: Tijana Todorović

Podeli

Za Altec-Lansing možemo reći da je as u svom poslu. Reč je o kompaniji koja je do sada primila brojne nagrade za svoj tehnološki doprinos kompjuterskoj audio industriji, a standradi koje je postavila, po pitanju kvaliteta izrade zvučnika i reprodukcije zvuka, i danas važe kao glavna referenca u audio industriji.

Ovaj put Altec-Lansing je lansirao na tržište vrlo finu stvarčicu, u obliku ultra prenosivog zvučnika, pod nazivom - Orbit.

Zvučnik je vrlo jednostavnog dizajna i dolazi nam u dva modela. Jedan model namenjen je iPod-ovima, dok je drugi model kompatibilan sa ostalim mp3 plejerima.

Ono što je zanimljivo jeste da je ovaj zvučnik izuzetno malih dimenzija, toliko, da vam može stati na dlan. Pa ipak, ovaj okrugli mališa pruža izuzetno jak i kvalitetan zvuk, i to u krugu od 360 stepeni, za šta je zaslužna Altec Lansing Fusion360 tehnologija.

Hraneći se energijom iz 3 AAA baterije, Orbit prenosivi zvučnik će sa sigurnošću obezbediti 24 sata muzike sa vašeg iPod, mp3 plejera ili čak laptopa.

Gde ga možete nabaviti i za koliko? Prvo pitanje vuče odgovor koji kaže da Orbit portabl zvučnik možete već sada nabaviti preko Amazona, a drugo kaže za oko 40-ak dolara.

Praktičan i jeftin, idealan za odmor, hotelsku sobu, izlete, kampovanje, Orbit ultra prenosivi zvučnik može biti savršen dodatak namenjen prijatnijim trenucima u prirodi ili na putu.

strana 1 od 70 idi na stranu