0

Facebook dobio zahtev – "recite" kada pametne naočare snimaju

Irska organizacija za zaštitu privatnosti podataka izrazila je zabrinutost u vezi sa novim pametnim naočarima kompanije Facebook.Gedžeti: Test

Ostalo

Kina sada traži muževnije karaktere u video igrama

Kineska vlast je baš rešila da se pozabavi video igrama kao glavnim problemom kod tamošnje omladine. Od 1. septembra je počelo da važi pravilo igranja multiplejer igara samo vikendom i praznicima u trajanju od jednog sata dnevno, međutim to nije sve.

Vesti petak 17.09.2021 12:51 Komentara: 3

HONOR i Microsoft su novi partneri

HONOR, vodeći globalni proizvođač pametnih uređaja, najavio je da će proširiti strateško partnerstvo sa Microsoftom u svom novom sedištu u Šenženu. Kako je najavljeno prilikom svečane ceremonije potpisivanja partnerstva, HONOR i Microsoft blisko će sarađivati na razvoju revolucionarne veštačke inteligencije (AI) i krajnjih uređaja, kao na i stvaranju naprednih tehnoloških strategija, podržavajući strategiju kompanije HONOR „1+8+N" širom sveta. HONOR je takođe najavio lansiranje proizvoda HONOR MagicBook V 14, jednog od prvih prenosnih računara na svetu sa unapred instaliranim Microsoft Windows 11 operativnim sistemom.

Vesti petak 17.09.2021 16:25 Komentara: 2

Galaxy Note 22 bi ipak mogao da se dogodi sledeće godine?

Galaxy Z Fold 3 je dobio prilično mešovite kritike, ali većina njih je uglavnom bila pozitivna. Većina recenzenata se, međutim, slaže da sklopivi telefon nije ubica Galaxy Note serije, ma koliko on bio dobar. Samsung je dobro čuo te komentare i zbog toga je možda u planu Galaxy Note sledeće generacije.

Vesti četvrtak 16.09.2021 13:40 Komentara: 6
Sve vesti