Apps 5

25.04.2024.

10:05

Mask se nameračio na YouTube

Otkako je Ilon Mask preuzeo Twitter (sada X), video-snimci postali su veoma važna stavka kada je u pitanju ova društvena mreža. Sada, X pokreće aplikaciju koja će da radi na svim uređajima.

Izvor: PhoneArena

Mask se nameračio na YouTube
kovop / Shutterstock.com

Podeli:

Izvršna direktorka X-a, Linda Jakarino, saopštila je da se uvodi "sadržaj koji možete da gledate na pametnim televizorima", odnosno aplikacija koja će sadržati algoritam za video-snimke, uz trendove i teme, a pokretaće ga veštačka inteligencija.

Ova aplikacija biće dostupna za telefon i smart TV, a iz kompanije žele da bude nešto slično kao YouTube. Slično će i funkcionisati - obe platforme, kada vam predlažu šta da gledate, uzimaju u obzir istoriju pretrage, šta gledaju drugi, kao i sadržaje samih klipova.

X će, kao što smo rekli, koristiti AI kako bi vam predložio video-snimke za koje je najsigurniji da će vam se svideti. Još jedna sličnost između X i YouTube aplikacije, jeste to što ćete i na ovoj novoj moći da prelazite sa TV-a na telefon i da nastavite sa gledanjem.

Podržavaće i "kasting" sa mobilnih telefona, ali nije još rečeno kada će tačno X aplikacija za video-snimke biti na tržištu.

Podeli:

Tagovi

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: