Petak, 12.08.2011.

20:36

Ivković: "Bolje nego sa Nemačkom"

Selektor Srbije Dušan Ivković, posle utakmice sa Ukrajinom, u kojoj je Srbija pobedila sa 83:57, bio je zadovoljan igrom u drugom poluvremenu.

Izvor: B92

Default images

"Mislim da smo utakmicu protiv Ukrajine dobili sasvim zasluženo, najviše zahvaljujući tome što smo u drugom poluvremenu timski reagovali na pravi način", rekao je Ivković.

Ukrajinci su u prvoj i drugoj četvrtini održavali rezultatsku ravnotežu, najviše zahvaljujući naturalizovanom Amerikancu Stivenu Bartu.

"Prvo poluvreme smo odigrali dosta opušteno, rekao bih, neracionalno, o čemu govori podatak da smo u prvoj četvrtini primili čak 21 poen, a da nismo izašli iz bonusa. Takve stvari moramo da ispravimo i igrači moraju da budu svesni da se dobrom odbranom gotovo uvek dobija utakmica, a dobrim šutem, ne uvek.

Drugo poluvreme obeležila je mnogo bolja i angažovanija igra naše reprezentacije koja je donela ubedljiv trijumf.

"U drugom poluvremenu smo znatno povećali agresivnost, primili samo 20 poena i došli do ubedljive pobede. U odnosu na utakmicu sa Nemačkom, danas smo igrali znatno bolje, protiv ambiciozne ukrajinske ekipe koju vodi odlični trener, Majk Fratelo".

Srbija je u četvrtak u prvom kolu izgubila od Nemačke sa 59:58, a u subotu od 17.00 igra protiv domaćina Turske.

"Sutra igramo sa našim sportskim prijateljima, Turcima, sa kojima smo se često sastajali poslednjih godina tokom pripremnih perioda i te utakmice su nam uvek bili veoma korisne. Spremićemo se za taj meč i očekujem da ćemo odigrati dobro”, rekao je Ivković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

23 h

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: