Đoković: "Izvući pouke iz poraza"

Marko Đoković izjavio je da će mu odlična igra u prva dva seta meča Serbia Openu protiv Italijana Alesija Di Maura biti inspiracija za nastavak karijere.

Izvor: NK

Utorak, 04.05.2010.

20:47

Default images

Srpski teniser je poražen na startu turnira rezultatom 6:7, 7:5, 6:0, iako je imao dve vezane meč lopte u drugom setu. "Pokušaću da iz ovog poraza izvučem pouke za budućnost. Zadovoljan sam kako sam igrao u prva dva seta", ocenio je Đoković.

On je naglasio da psihološki nije mogao da se oporavi posle dve neiskorišćene meč lopte protiv Di Maura.

"To je još prepreka koju ne mogu da savladam. Kao i u šahu, dođem do mat pozicije, ali jednostavno ne mogu da okončam partiju u svoju korist. Nadam se da ću uskoro savladati i tu prepreku, a onda će mi biti oslobođen put ka prvih 600 na listi", rekao je Đoković.

Devetnaestogodišnji teniser je naveo da mu je tokom meča protiv Italijana mnogo značila podrška starijeg brata Novaka Đokovića.

"Novak mi je najveća podrška. Njegova smirenost i bodrenje u ključnim momentima znače mi mnogo", naglasio je Marko Đoković, izrazivši nadu da će posle ovog turnira "krenuti uzlaznom linijom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: