Zimonjić za B92:Nismo bili na nivou

Srpski teniser Nenad Zimonjić rekao je u izjavi za B92 da on i Danijel Nestor nisu bili na nivou u prvom meču na završnom Mastersu u Lodonu.

Izvor: B92

Nedelja, 22.11.2009.

17:01

Default images

Srpsko-kanadski par je porazom od poljske kombinacije Matkovski/Firstenberg počeo odbranu trofeja. Zimonjić je dodao da su Poljaci odigrali odličan meč i da su zasluženo slavili. „Uvek je težak prvi meč na ovakvom turniru, u završnici, igra se protiv osam najboljih timova.

Opet, protiv poljskog tima smo imali i ranije jako teške mečeve iako smo vodili 5:2 u međusobnom skoru. Danas su igrali stvarno jako dobro, mi nismo bili na nivou i kasnije nam nisu dali šansu da se vratimo u meč i oni su zasluženo pobedili“, rekao je najbolji dubl igrač sveta za B92.

Zimonjić ipak smatra da je još uvek sve otvoreno zbog specifičnog sistema takmičenja.

„Dobra je stvar što i dalje imamo šanse, što ovaj poraz ne znači da smo ispali sa turnira. Ako pobedimo preostala dva meča u grupi imamo i dalje šanse da osvojimo turnir.“

Srpski teniser rekao je da je atmosfera u O2 areni u Londonu specifčna.

„Što se ambijenta tiče bilo je stvarno specifično. Nikada nije bio slučaj da je teren osvetljen, a da je publika u nekom polumraku. Atmosfera je bila dobra, stadion je bio prepun, tako da je bilo zadovoljstvo igrati. Još veće zadovoljstvo bi naravno bilo da smo pobedili“, rekao je Zimonjić.

Najbolji srpski teniser u singl konkurenciji Novak Đoković u ponedeljak počinje odbranu titule, a protivnik mu je Rus Nikolaj Davidenko. Zimonjić kaže da je Đoković u London došao posle sjajnih rezultata.

"O njegovoj formi dovoljno govore rezultati koje je ostvario od US Opena do sada. Opet, kažem, taj prvi meč nikada nije lagan i u svakom slučaju bi bilo dobrao da počne sa pobedom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: