Spasojević: Vreme da rešimo problem

Izvor: B92

Petak, 14.12.2007.

03:57

Default images

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Toplica Spasojević došao je na tu funkciju pre dvadesetak dana, ali se i za tako kratko vreme suočio sa mnogim problemima. U prvom intervjuu za neki od medija od kada je policija uhapsila tri klupska funkcionera Spasojević pruža punu podršku sređivanju situacije u srpskom fudbalu i sportu uopšte.

Problema je bilo na terenu, gde je Zvezda ispala iz Kupa UEFA, ali još mnogo više van njega. Incident u poluvremenu utakmice sa kulskim Hajdukom izazvao je žestoku reakciju Ministarstva unutrašnjih poslova, koje se ovog puta nije zaustavilo na neposrednim učesnicima u sukobu, već su zatvorena i tri funkcionera Crvene zvezde, koji su optuženi po komandnoj odgovornosti.

"Nema ni 20 dana od kako sam došao, a svašta se izdogađalo. Na sreću imali smo nekoliko dobrih utakmica i pobeda u domaćem prvenstvu. Nažalost, ove druge stvari su odvukle pažnju od sportskih rezultata koje ovaj tim sa mladim trenerom daje. Naišlo se na neke probleme koji su već godinama, ako ne i decenijama u našem sportu, a možda je sada i vreme da se krene u njihovo rešavanje. Međutim, pravi put je edukacija, a ne samo represija", kaže Toplica Spasojević za B92.

Kompletan intervju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: