Petrovićev gol najbrži u Ligi Evrope: Još nisam svestan

Njegoš Petrović istakao se u pobedi Crvene zvezde protiv Genta.

Izvor:

Subota, 28.11.2020.

12:43

Petrovićev gol najbrži u Ligi Evrope: Još nisam svestan
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pogodak koji je postigao Zvezdin vezista i kapiten mlade reprezentacije Srbije Njegoš Petrović u pobedi nad Gentom u 53. sekundi predstavlja najbrži gol ove sezone u Ligi Evrope.

Njegoš Petrović nije mogao tek tako da sakrije osmeh sa lica, a sa velikim zadovoljstvom preneo je kako se oseća posle gola u Ligi Evrope.

"Pričao sam sa Nikolićem, Krstovićem i Erakovićem o svemu tome. Mislim da još nisam svestan da sam postigao gol u jednom od najkvalitetnijih takmičenja kao što je Liga Evrope. Tek za par godina ću imati svest o tome da sam postigao sjajan gol u Ligi Evrope. Nisam gledao statistiku da li je najbrži, ali mi je beskrajno drago zbog toga", istakao je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: