"Imaćemo ili mesec dana loše košarke ili ono najbolje u 2020/2021"

Nemanja Nedović, košarkaš Armanija iz Milana, napisao je na zvaničnom Tviter nalogu svoj stav povodom eventualnog nastavka sezone 2019/2020.

Izvor: PT

Četvrtak, 21.05.2020.

22:30

EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Evroliga će 24. maja doneti odluku o tome da li će se sezona nastaviti ili ne, a Nedović je na Tviteru šta misli o tome ako odluka bude bila da se igra.

"Evo kako gledam na celu situaciju – ili ćemo imati mesec dana (verovatno) loše košarke i mnogo problema ili ćemo imati sezonu 2020/2021 u kojoj ćemo gledati najbolju košarku. To je samo moje mišljenje", napisao je Nedović.

Jedan od navijača mu je napisao da postoji rizik od eventualnog drugog talasa na jesen. Na to mu je Nedović odgovorio: "Jedva sam preživeo prvi talas, ne razmišljam o drugom (smeh). Molim na malo veći optimizam".

Nedović je odgovorio i na komentar navijača koji je napisao da samo želi da se vrati košarka, pa makar i da je na pionirskom nivou.

"Onda ste sebični. Nađe se lako druga zabava za jun i jul", napisao je Nedović.

Nedović i Milano sigurno neće igrati košarku ovog leta u Italiji jer je Palakanestro završen bez šampiona, a da li će u Evroligi nastupati videćemo za nekoliko dana kada odluka bude bila donesena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: