Salah na leto napušta Liverpul, Liverpul spremio i zamenu

Jedan od najboljih fudbalera Liverpula Mohamed Salah mogao bi na leto da napusti klub.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.02.2020.

11:05

Salah na leto napušta Liverpul, Liverpul spremio i zamenu
Photo by Julian Finney/Getty Images

Ostrvski mediji su preneli da bi zamena mogao da bude mladi Englez Džejdon Sančo koji trenutno nosi dres Borusije iz Dortmunda.

Kako se navodi, Liverpul je spreman da plati 120 miliona evra za jednog od najtraženijih napadača na svetu, posebno što postoji velika šansa da Salah ode.

Naime, Egipćanin je menadžeru Jirgenu Klopu najavio da želi da igra na Olimpijskim igrama u Tokiju, što znači da će propustiti start sezone, što "otvara vrata" transferu.

Takođe, spekuliše se da Egipćanin želi novi izazov nakon što sa Liverpulom posle Lige šampiona osvoji i Premijer ligu, a odavno se spominju Real i Barselona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: