Milojević: Agresivnom odbranom do trijumfa nad Slobodom

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da veruje da će njegova ekipa reagovati na pravi način posle poraza u prošlom kolu Superlige.

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2019.

11:51

Milojević: Agresivnom odbranom do trijumfa nad Slobodom
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

On je izrazio nadu da će, uz dobar pristup, njegov zim upisati pobedu protiv Slobode.

Košarkaši Mege u četvrtak 23. maja od 19 časova dočekuju Slobodu u osmom kolu Super lige Srbije.

"Porazom u Novom Pazaru smo sami sebi zakuvali situaciju u borbi za plej-of, ali i dalje držimo sve u našim rukama. Loš šuterski dan može da se desi, ali agresivna odbrana i dobra energija moraju uvek da postoje na terenu", rekao je Milojević.

"Dosadašnje takmičenje u Superligi je pokazalo da ne smemo da se opustimo, i zato verujem da će moja ekipa reagovati na pravi način posle poraza u prošlom kolu. Verujemo da ćemo uz dobar pristup meču zabeležiti pobedu protiv Slobode i napraviti korak ka plej-ofu, što je i naš cilj", dodao je on.

Posle sedam odigranih kola Superlige, Mega ima četiri pobede i tri poraza, dok Sloboda ima skor 1/6.

Trener Mege na ovom meču neće moći da računa na Gogu Bitadzea.

Bek Mege Dejan Janjić rekao je da će njegova ekipa protiv Slobode imati priliku da se vrati na pobednički niz.

"Verujem da će ekipa reagovati na pravi način i uz agresivnu odbranu, doći do trijumfa. Ovo nam je prva od preostale tri utakmice u ligaškom delu u kojima je imperativ pobeda, overa drugog mesta i ulazak u plej-of i verujem da ćemo uspeti da ostvarimo cilj", rekao je Janjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: