Utorak, 14.05.2019.

23:50

Saida Bukvić spremna za Svetski kup u Budimpešti

Članica Sportskog udruženja borilačkih sportova Pazar Saida Bukvić rekla je da je spremna za odbranu titule u lou-kiku do 52 kilograma na Svetskom kupu.

Izvor: PT

Saida Bukvić spremna za Svetski kup u Budimpešti
Foto: Getty Images

"Nikada nije lako kad branite trofej. Ipak, spremna sam i mislim da ću osvojiti zlato, a ubrzo me u Beogradu očekuje i profi borba u boksu", rekla je Bukvić.

Mađarska je 25. put domaćin Svetskog kupa, koji je na programu od 16. do 19. maja, a za lou-kik do 52 kilograma prijavljene su još Melda Dursun iz Nemačke i Izraelka Adi Rotem.

"Reprezentativka Izraelka je odlična, možda će to biti najveće iskušenje u mojoj dosadašnjoj karijeri i odlična proba za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Sarajevu. I tu branim zlato", kazala je Bukvić.

Ona je dvostruka prvakinja Evrope i sveta u lou-kiku do 52 kilograma, a poslednji poraz doživela je još 2014. godine na Evropskom prvenstvu u Bilbau.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: