Poraz Nišikorija u Monte Karlu

Masters u Monte Karlu ostao je i bez bpetog nosioca. Japanac Kei Nišikori poražen je u drugom kolu od 49. igrača sveta, Pjer-Iga Erbera.

Izvor: Z.K.

Sreda, 17.04.2019.

12:59

Poraz Nišikorija u Monte Karlu
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Francuz je slavio sa 7:5, 6:4 posle 103 minuta igre, a Nišikoriju je ovo drugi uzastopni poraz na startu turnira pošto je u Majamiju poražen od Dušana Lajovića.

Nišikori je u prvom setu u petom i devetom gemu imao ukupno šest brejk lopti, ali nijednu nije uspeo da realizuje dok je Erber iskoristio prvu koja mu se ukazala u 12. gemu, tako je dobio set sa 7:5.

U drugom setu ista slika, Japanac je prokockao još četiri brejk lopte i ponovo je poklekao u finišu, tačnije u desetom gemu.

Erber će u osmini finala igrati sa devetim nosiocem, Hrvatom Bornom Ćorićem koji je dan ranije bio bolji od Španca Haumea Munara.

Dalje ide i Rus Danil Medvedev koji je pobedio Moldavca Radua Albota sa 6:1, 6:2, kao i Grk Stefanos Cicipas koji je savladao Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 6:3, 7:5.

Nagradni fond Mastersa u Monte Karlu je 5,58 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: