Zvezda poziva navijače na druženje s Pavkovim

Crvena zvezda će utakmicom u Kupu Srbije protiv TSC pokušati da nastavi pobednički niz i upiše šesto uzastopno slavlje.

Izvor: PT

Utorak, 20.11.2018.

18:00

Zvezda poziva navijače na druženje s Pavkovim
Foto: Starsport

Duelu u okviru osmine finala najmasovnijeg domaćeg takmičenja će prethoditi druženje Milana Pavkova sa zvezdašima i akcija koja će obradovati sve pristalice kluba iz Ljutice Bogdana.

Milan Pavkov, dvostruki strelac u utakmici sa Liverpulom i potpisnik prve pobede crveno-belih u grupnoj fazi LŠ, postao je junak pristalica srpskog šampiona, a za neizmernu radost koju im je priuštio navijači su mu se odužili pesmom.

"Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom“, prepevana verzija ode čuvenom Mihaju Pjanoviću, odjekivala je tokom drugog poluvremena utakmice sa engleskim predstavnikom.

Podrška visokom centarforu bila je povod za organizovanje jedinstvene akcije, pa će se Pavkov u sredu od 13:30 časova, u "Red Star" šopu družiti sa crveno-belom publikom, a tom prilikom biće promovisana i majica sa njegoivim likom ukrašena već pomenutim stihovima.

Utakmica između Crvene zvezde i TSC igra se u sredu od 15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: