Teo: Šta sve NBA treba da uradi da me dovede

Najbolji srpski košarkaš Miloš Teodosić u svom blogu na sajtu eurohoops.com pisao je o mogućnosti da ode u NBA ligu.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 20.03.2017.

16:21

Teo: Šta sve NBA treba da uradi da me dovede
Photo by Jon Izarra/EB via Getty Images

Teodosić je odavno “zreo” za najjaču ligu na svetu, pa postoji velika šansa da ga od sledeće sezone vidimo u Sjedinjenim Državama.

Najverovatnije će destinacija biti Juta Džez, ali on ne želi da donosi odluke tokom sezone u kojoj mu je cilj da ponovo osvoji Evroligu.

“Istina je da ozbiljno razmišljam o mogućnosti da odem u NBA, ali ništa još nije definitivno, niti će biti do leta. Već sam ranije rekao da bih otišao u Sjedinjene Države, tim koji želi da me dovede mora da ispuni dva uslova – takmičarske ambicije, koje su mu najvažnije, ali i finansijski aspekt i dužinu mog ugovora”, napisao je Teodosić u blogu.

Teodosić nije želeo da precizira spomenute takmičarske ambicije, niti kakav bi ga ugovor zadovoljio.

“Želim da sa CSKA odbranimo titulu u Evroligi, a onda, kao slobodan agent, razmisliću i doneću odluku o svojoj budućnosti. Pre toga ću detaljno da ispitam sve mogućnosti koje imam. Napunio sam 30 godina i znam da će to biti ključna odluka u mojoj karijeri. U Evropi”, dodao je kapiten Srbije.

Osim spomenute Jute, pojavila se mogućnost da pojača Denver Nagetse, gde veoma uspešno nastupa Nikola Jokić

“Srećan sam zbog Evropljana i naročito Srba koji igraju odlično u NBA ligi. Uzbuđen sam zbog svega što se događa Nikoli Jokiću, mom prijatelju i saigraču iz reprezentacije. Takođe, video sam šta je govorio o meni tokom Ol-stara, mnogo sam mu zahvalan. Nastavi da ih zapanjuješ i da pokazuješ svoju klasu, Nikola. Budućnost je tvoja”, zaključio je Teo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: