Venus i njena nova haljina

Mišljenja o novoj roze haljini sa šljokicama Venus Vilijams su sigurno različita, ali se svi oko jedne stvari slažu, a to je da ona odvlači pažnju.

Iako je starija od sestara Vilijams lako pobedila Šahar Per u meču trećeg kola, vidljivo je bilo da ima mnogo problema sa svojom uskom haljinom.

Izvor: JT

Utorak, 07.09.2010.

18:39

Default images

Tokom većeg broja poena haljina bi u nekom trenutku podigla do njenih kukova, i tako bi otkrila njen kratak šorc sa šljokicama svima na stadionu, ali i ljudima pored malih ekrana.

Problemi Amerikanke sa novom haljinom nisu promakli ni komentatorima mreže CBS iz Sjedinjenih Država, među kojima je i legendari Džon Mekenro, koji je priznao da i njemu odvlači pažnju, ali da se to sigurno dešava i sa njenim protivnicama.

Američka mreža je nešto kasnije došla do toga da je počela da broji koliko puta su Venus i Šahar Per morale da spuštaju haljinu tokom meča i u jednom trenutku odnos je bio 42:4 za Amerikanku, naravno.

Posle meča novinari su pitali stariju od sestara Vilijams da li joj stalno nameštanje haljine odvlači pažnju od meča, a ona je rekla:

Ne, jedina stvar oko koje sam se nervirala tokom meča je kada sam izgubila poen, i to je bilo to“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: