Zvezda na skeneru B92.net: Da li su vezisti došli u Humsku?

Fudbaleri Crvene zvezde još jednom su podbacili protiv Partizana u Humskoj.

Izvor: MS

Sreda, 10.06.2020.

22:30

Zvezda na skeneru B92.net: Da li su vezisti došli u Humsku?
Pedja Milosavljevic/Starsport

Kako dati drugačiji opis posle novog poraza na terenu najvećeg rivala?

Čak šesti uzastopni put da crveno-beli nisu slavili, još od pobede 2:1 pod Miodragom Grofom Božovićem, u periodu kada su pretrpeli četiri poraza.

Za razliku od nekih ranijih derbija, Zvezda je htela da se nadigrava, izašla ofanzivno, ali je Savo Milošević odneo trijumf nad Dejanom Stankovićem.

Kako? Moraće bivši as Lacija i Intera pre svega da pita svoje igrače, posebno veziste, za slab dan.

Mi smo analizirali i ocenili kompletnu ekipu.

Milan Borjan - Siguran tokom većeg dela meča, uhvatio nekoliko lopti i bio dobro postavljen kod nekoliko šansi Partizana, ali mu se lopta "izmigoljila" kroz ruke u trenutku gola Birbasa Natha.

Marko Gobeljić - Ušao nervozno, brzo dobio žuti karton zbog nasrtaja na Sašu Zdjelara. Nije dozvolio Takumi Asanu da iskaže brzinu, ali nije ni napred uradio ništa.
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Nemanja Milunović - Koketirao sa crvenim kartonom u drugom poluvremenu. U vazduhu korektan. Sadik je više tražio duele sa Milošem Degenekom, pa je zato često bio usamljen i u blago konfornoj zoni.

Miloš Degenek - Potpuno izgubio direktan sudar sa Umarom Sadikom. Nigerijac je od prvog minuta nagovestio šta čeka australijakog reprezentativca, kada ga je "otresao" nekoliko puta. Kulminacija svega je slamom Sadika i klizanje Degeneka u praznom pri asistenciji za jedini gol.

Milan Rodić - Zatvorio Lazara Markovića, uradio solidan posao u odbrani. Slično kao Gobeljić, nije bilo njegovih ubacivanja koji su mu zaštitni znak.

Dušan Jovančić (do 65. minuta) - Loša partija. Bez hrabrosti za rizik i preuzimanje odgovornosti u kreaciji.

Njegoš Petrović (do 84. minuta) - Isto kao Jovančić. Ukratko, preslikane igre sa poslednjeg derbija. Fudbal se igra unapred.

Mirko Ivanić (do 77. minuta) - Igrao na svojoj neprirodnoj poziciji na levoj strani. Mučio se da pronađe pukotine u odbrani Partizana. Nije uspeo, možda zato što je "sužen" teren na boku.

Mohamed El Fardu Ben - Pokušavao u prvom poluvremenu, pogodio stativu iz slobodnog udarca. Lepo ga je izveo, ali nije imao sreće. U nastavku se uklopio u sivilo ekipe.
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Aleksa Vukanović - Nekoliko puta iskazao brzinske sposobnosti, iznudio faul Stojkovića pre Benove stative. Trudio se, ali bez ozbiljnijeg učinka.

Ričmond Boaći (do 65. minuta) - Mnogo je hteo, jednom i dobro zapretio iz daljine. Ipak, mora da se naglasi da je izgubio sve duele sa Strahinjom Pavlovićem. Izmene

Željko Gavrić (od 65. minuta) - Potpuno neiskorišćen. Nije dobio dve lopte.

Antonio Mendeš Tomane (od 65. minuta) - Isto kao i Gavrić.

Andrija Radulović (od 77. minuta) - Nedovoljno vremena proveo na terenu za ocenu.

Branko Jovičić (od 84. minuta) - Nedovoljno vremena proveo na terenu za ocenu.

Trener Dejan Stanković - Hrabro je došao u Humsku i krenuo ofanzivnom postavkom sa dvojicom napadača, sa željom da se nadigrava. Rezultat govori da je izgubio bitku sa kolegom i prijateljom Savom Miloševićem. Njegov tim, pre svega vezni red, je podbacio i moraće da potraži razlog tome.

Sa stadiona u Humskoj - Miloš Simanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: