De Pol: Sve me boli, ali srećan sam; Romero: Mi smo 26 ratnika

Argentina je posle velike borbe pobedila Australiju i prošla u četvrtfinale na SP u Kataru.

Izvor: Z.K.

Subota, 03.12.2022.

22:52

De Pol: Sve me boli, ali srećan sam; Romero: Mi smo 26 ratnika
Foto: Profimedia

Mesi i drugovi su slavili sa 2:1 (1:0) pa će u četvtfinalu igrati sa Holandijom.

Rodrigo de Pol je po završetku susreta podelio sa novinarima svoje impresije o meču.

"Sve me boli, ali ovo je fudbal, ovo je Svetski kup. Sve je nekako izjednačeno, prošlo je mnogo godina otkako je neko pobedio sa idealnim rezultatom, mnogi favoriti su već ispali. Sve više ekipa je izjednačeno. Osećali smo se dobro i još jednom je naša 'desetka' otključala bravu protivnika", kaže de Pol.

Kaže da je srećan zbog ljubitelja fudbala u Argentini.

"Ne smem da zamislim kako je sad u Argentini. Uzbuđen sam što sa ovim momcima donosim radost u njihove domove. I ja sam kao dečak sve to prošao, kada je igrala Argentina, cela zemlja bi stala. Dali smo sunarodnicima lep vikend, probuduće se u nedelju ujutro raspoloženi. Danas su se naši navijači jako čuli, bilo nam je to potrebno", rekao je fudbaler Atletiko Madrida.

Kristijan Romero je dodao da je jako srećan zbog prolaska među osam najboljih.

"Mučili smo se na kraju, ali smo pokazali karakter tima. Srećan sam zbog saigrača, znali smo da svašta može da se desi, ali siguran sam da će ova grupa uvek dati svaku kap znoja i to je važno. Mi smo 26 ratnika, spremni smo, daćemo i život ako treba", zaključio je Romero.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: